Afyonkarahisar'da Kaçak Balık Avı Tespitine İşlem Yapıldı
Afyonkarahisar'da Selevir ve Akdeğirmen baraj göllerinde yapılan kontrol çalışmalarında 300 metre uzunluğunda 3 parça uzatma ağı toplanarak gerekli işlemler uygulandı.
Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü teknik ekipleri tarafından su ürünlerinde av yasağına yönelik denetim faaliyetleri; balık neslinin korunması, sürdürülebilir avcılığın desteklenmesi ve kaçak avlanmanın önlenmesi amacıyla il genelinde aralıksız olarak devam ediyor.
Selevir ve Akdeğirmen baraj göllerinde gerçekleştirilen kontrol çalışmalarında, teknik ekip tarafından tespit edilen yaklaşık 300 metre uzunluğunda 3 parça uzatma ağı toplanarak gerekli işlemler uygulandı.
Çalışmalar sırasında ağlara takılan balıklar yeniden baraj gölüne bırakıldı. Yürütülen denetim faaliyetleri kapsamında su ürünleri stoklarının korunmasına yönelik kontroller devam ediyor.

