Afyonkarahisar'da Ses Yarışması Yapıldı

Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde düzenlenen 11. Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında gerçekleştirilen ses yarışması il finalleri tamamlandı.

Afyonkarahisar'da Ses Yarışması Yapıldı

Toplam 59 gencin katıldığı yarışmada, yapılan ön elemenin ardından il finali gerçekleştirildi. Finalde Solo Popüler Müzik kategorisinde Buse Bülbül birinci olurken, Solo Türk Müziği kategorisinde ise Berfin Demir birinciliği elde etti.

Afyonkarahisar'da Ses Yarışması Yapıldı

Kategorilerinde birinci olan yarışmacılar, 12 Mayıs’ta Muğla’da düzenlenecek bölge finallerinde Afyonkarahisar’ı temsil edecek.

Afyonkarahisar'da Ses Yarışması Yapıldı

Program sonunda dereceye giren yarışmacılara başarı belgeleri ve hediye çekleri takdim edildi. Yarışmanın jüri üyelerine teşekkür belgeleri ve plaket verilirken, sahne alan saz ekibine de teşekkür belgeleri sunuldu.

Afyonkarahisar'da Ses Yarışması Yapıldı

Afyonkarahisar'da Ses Yarışması YapıldıAfyonkarahisar'da Ses Yarışması YapıldıAfyonkarahisar'da Ses Yarışması Yapıldı

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme