Afyonkarahisar'da Yeni Dönem Masada

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıkları ile kentte yürütülen eğitim faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak başkanlığında düzenlenen toplantıya, Eğitim Müfettişleri Başkanı Yusuf Turhan, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Toplantıda, Afyonkarahisar'da sürdürülen eğitim ve öğretim faaliyetleri, devam eden çalışmalar, planlanan projeler ile yeni eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıklar ele alındı.

Afyonkarahisar'da Yeni Dönem Masada

Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığının 2026/70 sayılı genelgesi doğrultusunda 2026-2027 eğitim öğretim yılında eğitim kurumlarında yürütülecek çalışmaların planlanması, eğitim ortamlarının yeni döneme hazırlanması ve öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerini destekleyecek faaliyetlerin etkin şekilde yürütülmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca okul güvenliği ve rehberlik hizmetleri başta olmak üzere eğitim öğretim süreçlerinin bütüncül bir anlayışla yürütülmesi konusunda yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Afyonkarahisar'da Yeni Dönem Masada

İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak, eğitim öğretim süreçlerinin sağlıklı ve verimli şekilde yürütülmesinde planlama, koordinasyon ve iş birliğinin önemine dikkati çekti.

Altınkaynak, Milli Eğitim Bakanlığının hedefleri ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda yeni eğitim öğretim yılında kentte gerçekleştirilecek çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

Toplantıda, birimlerin sorumluluk alanlarındaki çalışmaların mevcut durumu da değerlendirilirken, yeni dönemde gerçekleştirilecek faaliyetlere ilişkin yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme