Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da 4 AVM var – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyonkarahisar'da 4 AVM var

Afyonkarahisar’da Özdilek AVM, Zeyland Alışveriş ve Eğlence Merkezi, AFİUM ile Sarıdere Kadınana Alışveriş Merkezi olmak üzere toplam 4 ayrı yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi hem şehir halkına, hem de yol müşterisine hizmet veriyor

Özdilek Alışveriş Merkezi Afyonkarahisar-Antalya yolu Kütahya kavşağı 9. kilometresinde 20 Nisan 1996 tarihinden beri hizmet veriyor. Toplam 12 bin 5 yüz metrekare kapalı alanı olan Özdilek AVM’nin 350 adet personeli bulunuyor. AVM sabah saat 08.00’de açılırken gece saat 24.00’de kapanıyor. Türkiye’de en yoğun trafiğin yaşandığı yolların kesiştiği noktada, şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta olan Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, mağaza, market, kafe-restoran, çocuklar için Starpark, çocuk bakım odası ve benzin istasyonu ile hizmet vermektedir. Seyahat edenler için ideal bir mola yeri olmasının yanı sıra Afyonkarahisarlıların başlıca alışveriş merkezi konumundadır. Afyonkarahisar Özdilek’te ayrıca lokum üretim tesisleri bulunmaktadır. Özellikle seyahat edenler için Özdilek’ten taze lokum almak bir gelenek haline gelmiştir. Ayrıca üretilen lokumlar diğer Özdilek Alışveriş merkezlerinde de satışa sunulmaktadır.

Zeyland Alışveriş ve Eğlence Merkezi 23 Şubat 2008 tarihinde kuruldu. Alışveriş , eğlence ve yaşam merkezi, bünyesinde Afyonkarahisar ve çevre illere hizmet veren yörenin ilk Ev ve Yapı marketi Tekzen, B.İ.M , 5 salonlu modern Zeyland Cinens sineması, Petrol Ofisi, Burger King, Fast-Food alanları ve ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak markalar ile birlikte kapılarını açtı. 400 Araçlık otoparka sahip olan Zeyland AVM, Türkiye’nin bir kanal gibi günlük ortalama 40 bin araç geçen yolu üzerinde, doğudan batıya , özellikle yaz aylarında seyahat eden ve kış aylarında Türkiye’nin eşsiz termal otellerinde dinlenmeye gelen milyonlarca kişinin uğrak bir noktasındadır. Afyonkarahisar’ın ilk alışveriş ve eğlence merkezi olmasından dolayı öncelikli hedef kitle yöre halkıdır. Ziyaretçilerin alışveriş dışındaki sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamayı da misyon edinen Zeyland AVM, çeşitli organizasyonlarla toplum bilincini artırarak Afyonkarahisar’da adeta yaşamın moda ve kültür-eğlence rehberi olma iddiasıyla dikkat çekmektedir. Zeyland Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ikinci hedef kitlesi olan ve senenin 7 ayı boyunca seyahat eden tatilcilerin yemek, benzin,ev malzemeleri ve tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet vermektedir. Hafta sonu yolcu sayısının 7 bin kişiye ulaştığı tahmin edilmektedir. Zeyland Alışveriş ve Eğlence Merkezinin değeri Afyonkarahisar’ın turizm ve termal yatırım teşvik bölgesi içinde bulunması ile mevcut ve yapılacak dev otellere yakınlığından dolayı oldukça önem kazanmıştır. Zeyland AVM projesi konumu ve konsepti itibariyle bir alışveriş merkezi olmanın çok ötesinde bir yaşam ve konaklama merkezi olarak hizmet misyonu ile dikkat çekmektedir.

AFİUM 8 Ağustos 2010 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği resmi açılışla hizmetini sürdürmeye devam ediyor. AFİUM 115 bin metrekare alanda yaklaşık 85 mağaza ile ulusal düzeydeki markaların satışa sunulduğu bir alışveriş ve eğlence merkezi. Bir yaşam merkezi olan AFİUM’da yıllık 3-3,5 milyon müşteri ziyareti hedefleniyor. Aylık müşteri sayısı 250 bini bulurken bu rakam yaz sezonunda daha da artıyor. AFİUM İkbal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmedi Salim Pancar’ın öncülüğünde kuruldu. Yaklaşık bin 600 araçlık açık otoparkı bulunan tesiste 5N Migros hipermarket ve yapı marketi olarak da Koçtaş hizmet veriyor.

21 Ekim 2004 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılış yapılan Sarıdere Kadınana Alışveriş Merkezi kısa zamanda alışveriş ve eğlence anlayışına getirdiği yüksek standartlarla Afyonkarahisar’ın değişmez uğrak yeri oldu. AVM Kadınana 4500 m2 AVM Saraçlar 1000 m2 üzerine kurulu olan Sarıdere Alışveriş Merkezi fast food ve restaurant, beyaz eşya, konfeksiyon, zücaciye, gıda reyonlarıyla her yaştan insana hitap ediyor. 1959 yılından itibaren müşterilerinin ilgisi ile büyüyen Sarıdere Alışveriş Merkezi, bugün Tüm Afyonkarahisar Çevre Belde ve Köy müşterilerinin tercihi olmakta. Çağdaş, kaliteli, ekonomik ilkeleri ile müşterileri tarafından “Dürüst Satıcı” olarak adlandırılan Sarıdere Alışveriş Merkezi, müşterilerine keyifli alışverişi sunma hedefinde.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti