Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da kavşakta çarpışan araçlardan biri dükkana girdi

VİDEOYU PAYLAŞ

Afyonkarahisar’da 2. Küçük Sanayi Sitesi 13. ada 5. blok kavşağında meydana kazada pickup araçla hafif ticari araç birbirine çarptı. Kazada savrulan araçlardan biri kavşakta bulunan oto tamirhanesine girerken, diğer araç ise başka bir araca çarparak durabildi. Kaza sonucu bir kişi yaralandı.

 

Afyonkarahisar merkezde 2. Küçük Sanayi Sitesi 13. ada 5. blok kavşağında meydana kazada pickup araçla hafif ticari araç birbirine çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan araçlardan MOD PT 20 Almanya plakalı araç kavşakta bulunan oto tamirhanesine girdi. 06 PMZ 09 plakalı araç ise oto tamirhaneye bakım için getirilen 03 ADK 092 plakalı araca çarparak durabildi. Kazada MOD PT 20 plakalı aracın şoförünün ismi öğrenilemezken yaralandı. 06 PMZ 09 plakalı aracın şoförü ise olay yerini terk etti.

RUTUŞ YAPTIRMAK İSTEDİ ARACI KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Almanya’dan Afyonkarahisar’a termale tatile gelen Y.Ç., aracını sanayiye rötuş için getirdi. Aracını rötuşa getirdiği boyacı, aracı kaportacıya götürürken meydana gelen kazada Y.Ç.’nin aracı kullanılamaz hale geldi.

Kazanın ardından ise bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ismi belirlenemeyen yaralıyı ambulansla hastaneye götürürken polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti