Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’lı sporculardan 5 dünya derecesi

7. Uluslararası Kick Boks

7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’nda Türkiye ve Afyonkarahisar’ı temsil eden Şanlı Spor Kulübü’den 6 sporcudan 5’i dünya derecesi aldı

 

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve İstanbul Büyükçekmece’de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12-15 Mayıs tarihleri arasında tamamlanan 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’nda şampiyonlar belli oldu. 55 ülkeden 3200 sporcunun yarıştığı turnuvada Şanlı Spor Kulübü Sporcularında Batuhan Şanlı, Aybüke Firdevs Karaca, Doğan Can Keser, Osman Şimşek, Rasim Mert Manap ve Enes Eryılmaz Afyonkarahisar’ı temsil etti.
Batuhan Şanlı ve Aybike Firdevs Karaca rakiplerini eleyerek finale kadar geldi. Finalde Fransız rakibi mağlup olan Aybüke Firdevs Karaca, şampiyonayı ikinci sırada tamamlayarak Dünya ikincisi oldu. Batuhan Şanlı da yine aynı şekilde finaldeki rakibine mağlup olarak dünya ikincisi oldu.
Rasim Mert Manap, Osman Şimşek ve Doğan Can Keser ise yarı finalde rakiplerine mağlup olarak turnuvayı dünya üçüncüsü olarak tamamladı.
Öğrencisinin dünya ikincisi olması üzerine tebrik eden Afyonkarahisar Spor Lisesi Müdürü Nihat Selek, “Turnuvada hem ilimizi, hem ülkemizi, hem de okulumuzu temsil eden ve derece alan sporcumuz Aybike Firdevs Karaca’yı başta olmak üzere hocası Serdar Şanlı ve takım arkadaşlarını tebrik ederim” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti