Afyonkarahisarlı Umreciler Dualarla Yurda Döndü
Afyonkarahisar ve çevre ilçelerden umreye giden vatandaşlar yurda döndü. Umreciler, yakınları ve Hisar Turizm temsilcileri tarafından dualarla karşılandı.
Afyonkarahisar, Sandıklı, Bolvadin ve çevre ilçelerden umre ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara giden vatandaşlar yurda döndü. Umreciler, Hisar Turizm Temsilcileri Mustafa Sarıgül, Ahmet Boran, Abdullah Ayaz ve yakınları tarafından tekbir ve dualarla karşılandı.
“ÜLKEMİZ VE TÜM ÜMMET İÇİN DUA ETTİK”
Umreden dönen Ramazan Koyuncu ve Ümmet Aksu, kutsal topraklarda bulunmanın manevi huzurunu yaşadıklarını belirterek, “Çok güzel bir umre geçirdik. Başta ülkemiz, hemşehrilerimiz ve tüm ümmeti Muhammed’e hususi dua ettik. Hz. Allah’ımız herkese genç yaşta gitmeyi, oraları görmeyi nasip etsin.” ifadelerini kullandılar.
“HAC VE UMRE İÇİN HAZIRIZ”
Hisar Turizm Temsilcilerinden Abdullah Ayaz ise, umre organizasyonunu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Hemşerilerimizi mübarek beldelere götürüp getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Allah kabul etsin inşallah. Tüm hemşehrilerimizi Hac ve Umre için mübarek beldelere götürmeye hazırız. Umrecilerimizi karşılamaya gelen yakınlarına teşekkür ederiz. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.