Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisarspor, Kütahya’da mücadele edecek – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyonkarahisarspor, Kütahya'da mücadele edecek

Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası 2011 – 2012 sezonu maçları, 62 ilden 104 takımın katılımı ile 22 Mart Perşembe günü oynanacak maçlarla başlayacak. Afyonkarahisar şampiyonu Afyonkarahisarspor ise Kütahya’da mücadele edecek

Türkiye Futbol Federasyonu’nun koordinatörlüğünde TASKK, TÜFAD ve Nike’ın katılımıyla düzenlenen şampiyonanın 1. Kademesi, 6’şar takımlı 16 grupta 22 – 25 Mart 2012 tarihlerinde ve 4’er takımlı iki grupta 23-25 Mart 2012 tarihinde İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Balıkesir, Kütahya, Manisa, Muğla, Burdur, Aksaray, Adana, Kahramanmaraş, Rize, Giresun, Amasya, Kastamonu ve Batman olmak üzere toplam 18 grup merkezinde oynanacak. İkinci Kademe müsabakaları grup birincisi olan 18 takımın katılımıyla, 4 grup merkezinde, final müsabakaları ise ikinci kademe grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla oynanacak. Final oynayan 2 takım ile Coca-Cola Akademi Ligi Türkiye birinciliğinde final oynayan 2 takımın katılımı ile U15 Süper Final müsabakaları İstanbul’da oynanacak. Bu müsabakalarda birinci olan takım 3 – 6 Mayıs 2012 tarihlerinde Polanya’da düzenlenecek olan Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
Afyon’un grup yeri Kütahya
Afyonkarahisarspor’un mücadele edeceği grup yeri ise Kütahya olarak belirlendi. Afyonkara-hisar’ı temsilen grup maçlarında mücadele edecek Afyon-karahisar-spor’un rakipleri arasında Eski-şehir, Manisa, Bilecik, Ankara (2) ekipleri yer alıyor. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti