• Haberler
  • Gündem
  • Afyonlu Muhtarlar, Bakan Yardımcısı Yiğitbaşı'nı Ziyaret Etti

Afyonlu Muhtarlar, Bakan Yardımcısı Yiğitbaşı'nı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'daki muhtar dernekleri başkanları, İçişleri Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı ziyaret etti

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, İhsaniye Muhtarlar Dernek Başkanı Ramazan Arıçam, Sinanpaşa Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Uysal ve Sandıklı Muhtarlar Dernek Başkan Yardımcısı Orhan Yalın, İçişleri Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti.

Ziyarette, muhtarların kamu hizmetlerindeki rolü, yerel yönetimlerle koordinasyonu ve vatandaşların taleplerinin en hızlı şekilde ilgili kurumlara ulaştırılması hususlarında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Afyonlu Muhtarlar, Bakan Yardımcısı Yiğitbaşı'nı Ziyaret Etti

İçişleri Bakanlığı’nın rehberliğinde muhtarların devlet ile millet arasında güçlü bir köprü görevi gördüğü, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinde muhtarların önemli bir sorumluluk üstlendiği vurgulandı.

Ziyarette muhtarları ile İçişleri Bakanlığı’nın uyum ve iş birliği içerisinde çalışmasının, yerel yönetim hizmetlerinin daha güçlü şekilde yürütülmesine önemli katkı sağlayacağı değerlendirildi.

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, “Nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için Sayın Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyor, yeni görevlerinde üstün başarılar diliyoruz” dedi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme