Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlular aşure gününde buluştu

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Merkezinde muharrem ayı etkinlikleri kapsamında aşure günü düzenlendi

 

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Merkezinde düzenlenen programa, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın yanı sıra 21. dönem Afyonkarahisar Milletvekili Müjdat Kayayerli, 22. dönem Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Dernek Kurucu Başkanı Prof. Dr. İrfan Ünver Nasrattınoğlu, emekli Albay Ahmet Bilginsoy, Afyon Kocatepe Üniversitesi Veterinetlik Fakültesi Kurucu Dekanı Burhanettin Olcay, Mürşide Oklu Ayhan, İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Saltık ve derneğin yönetim kurulu üyeleri ile Ankara’da ikamet eden çok sayıda Afyonkarahisarlı katıldı.
Etkinlikte konuşan Dernek Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan, “İslam Âlemi, muharrem ayını kutluyor, bu mukaddes günlerin birliğe, beraberliğe ve dayanışmaya vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
“DERNEĞE DAHA GENİŞ YER TAHSİSİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Daha sonra söz alan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Taytak ise, “Bugün böylesi sıcak bir ortamda hemşehrilerimle bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben de sizlerin bu mukaddes ayınızı tebrik ediyor, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vasile olmasını diliyorum. Dernek çalışmalarını yakından takip ediyorum. Hemşehri dayanışması çok önemli. Bu bağlamda her türlü destek ve katkıyı vermeye hazırım. Bunu diğer milletvekili arkadaşlarımızla da masaya yatırarak Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden derneğimiz için çok daha geniş bir yer tahsisi konusunda her türlü desteği vermeye çalışacağım.” ifadelerini kullandı.
Dernek Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. İrfan Ünver Nasrattınoğlu da Taytak’a teşekkür ederek, “Bunu müjdeli bir haber olarak algılıyoruz. Desteklerinden dolayı Ankara’daki Afyonkarahisarlılar adına çok teşekkür ediyorum. Derneğin kendi imkanlarıyla elde ettiği ve mülkiyeti derneğe ait olan bu yer Ankara’daki Afyonkarahisarlılar için çok önemlidir. Ancak daha büyük bir yer olması durumunda daha çok hemşehrimizle bir araya gelebileceğimizi ve çok daha güzel etkinliklerle buluşma imkanı yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Bununla birlikte gerek Ankara’daki gerekse Afyonkarahisar’a taşıdığımız çok önemli etkinliklerimize yönetim kurulunun bundan sonra da devam edeceğini umuyorum. Dernek yönetiminin, bizler destek verdiğimiz sürece daha önemli çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti