Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlulara mobil vezne kolaylığı – Kocatepe Gazetesi

Afyonlulara mobil vezne kolaylığı – Kocatepe Gazetesi
Afyonlulara mobil vezne kolaylığı

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in denetiminde test aşamasından geçen Beyaz Masa İletişim ve Mobil Vezne Aracı çok kısa bir süre sonra mahallelerde ve pazaryerlerinde hizmet vermeye başlayacak.   
TEST AŞAMASINDAN GEÇTİ     
Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan mobil araç, vatandaşların hem istek ve şikayetlerini toplamak hem de Belediyeye bağlı tüm tahsilat işlemlerini Belediye’ye gelmeden yapabilmelerini sağlamak amacıyla hizmet vermeye başlayacak. Test aşamasından geçen aracın, bu hafta içerisinde faaliyete girmesi planlanıyor.
MAHALLELERİN
YOĞUN OLDUĞU YERLERDE HİZMET VERECEK
Tahsilat işlemlerinin yanı sıra, ön ödemeli su sayaç kartı yüklemesinin de gerçekleştirilebileceği araçtan, ödemeler nakit ya da kredi kartı ile yapılabilecek. Mahallelerin en yoğun olduğu yerlerde hizmet verecek Beyaz Masa İletişim ve Mobil Vezne Aracı, pazaryerlerinde ise sabit bir noktadan gün boyu hizmet verecek.
“HİZMETİ VATNADAŞIN
AYAĞINA GÖTÜRECEĞİZ”
Vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak araçta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Çetin ve Bilgi İşlem Birim Sorumlusu Sefer Aytekin’den bilgi aldı. Bu uygulamayla birlikte hizmeti vatandaşların ayağına getireceklerini söyleyen Başkan Zeybek, “Ulaşım, zaman, sağlık gibi problemlerden dolayı belediye hizmet binasına gelemeyen hemşehrilerimiz için Beyaz Masa İletişim ve Mobil Vezne Aracını kısa sürede hemşehilerimizin hizmetine alacağız. Vatandaşlarımız ayrıca bu uygulamamız sayesinde dilek, şikayet ve temennilerini de anında ekiplerimize bildirebilecek.” dedi.