Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor kamp dönemini tamamladı

Hes İlaç Afyonspor, ikinci kamp dönemini de tamamladı. Afyonspor Pazartesi günü Serik Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak

Hes İlaç Afyonspor, ikinci

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Hes İlaç Afyonspor, lig haftası çalışmalarına Pazartesi günü başlıyor. İkinci dönemini de geride bırakan Afyonspor, iki kısa kamp dönemi süresinde 3 hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçlarının ikisini kazanan Afyonspor, birini de kaybetti. Şimdi ise sezona başlayacak olan Afyonspor, iki gün iznin ardından Pazartesi günü antrenmanlara çıkacak. İlk maçında Serik Belediyespor’a konuk olacak olan Afyonspor, kazanarak lige hazır başlamak istiyor.

KOMBİNELER SATIŞA ÇIKTI

Hes İlaç Afyonspor’un kombine bilet satışa çıktı. Afyonspor’un lig maçları ve kombineleri için bilet satış noktaları Park Afyon AVM’deki Store3, Yeşilyol Caddesi’nde bulunan Badem Kafe, Erenler Mahallesi’nde bulunan Çekirdek Kafe, Şemsettin Karahisar-i Ortaokulu arkasındaki Berkay Market ve maç günlerinde ise Stadyum gişeleri olarak belirlendi. Kombine bilet fiyatları ise, kale arkasına 500 lira, maraton bin lira, Vip A ve Vip B’de ise 2 bin 500 lira olarak belirtti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti