Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor Van karşısında seriye başlamak istiyor

Ligin 9. haftasında evinde Vefa Grup Vanspor’u konuk edecek olan Hes İlaç Afyonspor, kötü gidişe dur demek için galibiyet almak istiyor. Van’ı mağlup etmek isteyen Afyonspor, seriye de başlamanın hesaplarını yapıyor

Ligin 9. haftasında evinde

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, yarın evinde Vefa Grup Vanspor’u konuk edecek. Van maçı için hazırlıklara başlayan Hes İlaç Afyonspor, kazanmak için sahaya çıkacak. Esenler maçında oynanan oyunla herkesi kendine hayran bırakan Afyonspor, bu maçı da seyirci desteği ile güzel oynamak ve kazanmak istiyor. Rakibinin lider olması nedeniyle farklı bir şekilde hazırlıklarını sürdüren Afyonspor, maçtan galibiyet almak için kolları sıvadı. 7 maçta 6 puan toplayan ve 15 puan kaybederek taraftarlarını üzen Afyonspor, seriye başlamak ve üst sıralara yükselmek için çaba gösterecek.

MAÇ BİLETLERİ BUGÜN SATIŞTA

Hes İlaç Afyonspor’dan yapılan açıklama ile Van maçının biletlerinin bugün satışa çıkacağı duyuruldu. Kale arkaları 30 TL, Maraton 50 TL, VİP’ler 200 TL ve misafir tribün de 50 TL’den satışa çıkacak. Biletler Store3 ve maç günü de gişelerden satışa çıkıyor.