Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un büyüyen değeri “MUGO”Medya

MUGO Medya Sahibi Mustafa

MUGO Medya Sahibi Mustafa Gökaydınoğlu, Afyonkarahisar ve İstanbul’da gerek ulusal gerek yerel bazda yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Gökaydınoğlu’nun yaptığı video ve fotoğraf çekimleri dünyada pek çok televizyonda ülke tanıtımına fayda sağladı

MUGO Medya’nın nasıl kurulduğunu anlatan Gökaydınoğlu, “Öncelikle firmamızın isminden başlayalım. Adım vesoyadımın başta ilk harfi ile oluşan “MUGO”yu düşündüm. Sonra hoşuma gitti. Arkadaşlarıma sordum onlarda güzel ifadesiyle karışık verince bende o şekilde yola çıktım. İsimden dolayı hiç olumsuz tepki almadım.“ dedi.
“BU YOLA MUGO İSMİYLE ÇIKTIK”
MUGO Medya ile ilgili olarak nasıl yola çıktığını anlatan Gökaydınoğlu, “Afyonkarahisar’da AKÜ’den işletme mezunu olduktan sonra İstanbul’a gittim. Orada bir firmada bölge satış temsilcisi olarak görev yaptım. Daha sonra yurt dışına Avrupa Birliği destekli bir projede yer aldıktan 6 ay sonra Türkiye’ye geri döndüm. Burada bir iş arayışına başladım. İlk olarak Afyonkarahisar’da uçangöz (drone) eğitimi aldım.İstanbul’da da özel bir firmadan video eğitimi alarak görsel çalışma hayatıma başlamış oldum. Sonrasında Google üzerinden sosyal medyada çevrimiçi (onlline) eğitimler aldım. Sonrasında sosyal medya yöneticiliği, danışmanlığı gibi birçok alanda da hizmet verebileceğimiz üzere işimizi genişlettik. Bazı firmalarla çalışmamız için de şirket kurmamız gerekti. Bizde bu yola “MUGO ”ismiyle çıktık.” ifadelerine yer verdi.
“ÇALIŞMALARIMIZI GÖREN FİRMALAR BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEDİ”
Çalışmalarını gören firmaların tek tek dönüş sağlaması sonrasında işletmenin çalışma hayatına başladığını ifade eden Gökaydınoğlu, “Bazı çalışmalarımız gerçekten çok güzeldi. Bazıları ise firmaların istediği yönde ilerleyen çalışmalardı. Bizim beğendiğimiz çalışmaları firmaların izinleri sosyal medyalarımızda paylaşarak potansiyeli artırma isteğimizi ön plana çıkardık. Sonrasında çalışmalarımızı gören firmalar bizimle çalışmak istediklerini söyledi. Görüşmelerimiz sonucu işletmelerle çalışmalarımız başladı. Şuanda irili ufaklı yaklaşık 10-15 firma ile sosyal medya olsun, işletmelerin kendi filmleri olsun bir senede 80’den fazla kısa filmlerimiz oldu.” şeklinde konuştu.
“PAZARLAMA SÜREÇLERİNDE FİRMALARA DANIŞMANLIK SAĞLIYORUZ”
Ne gibi çalışmalar yaptıkları hakkında bilgi veren Gökaydınoğlu, “Devlet kanalına Afyonkarahisar belgeseli çekiminde bulunduk, bir güvenlik firmasının görev yaptığı Vodafone Park, Şükrü Saraçoğlu, İstanbul’da farklı farklı fabrikada çekimler yaptık, özel bir içecek bir firmasının Afyonkarahisar’da yapılan Dünya Motokross Şampiyonası’nda çekimlerini yaptık, Çeşme’de faaliyet gösteren bir mobilya işletmesinin fabrika ve işletmelerini çektik. Bir nevi reklam, tanıtım filmi çekiyoruz, sosyal medya yönetimlerinde yardımcı oluyoruz. Kısacası sosyal medyada yapılan pazarlama süreçlerinde biz firmalara destek ve danışmanlık sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti