Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un tanınılırlığı sosyal medya ile artırılacak

Afyon’un tanınılırlığı sosyal medya ile artırılacak
Afyon'un tanınılırlığı sosyal medya ile artırılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Helsinki Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ile işbirliğiyle Afyonkarahisar’ın tanıtımı ve turizminin geliştirilmesi amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yaptığı PR çalışması çerçevesinde Finlandiya hedef kitle olarak belirlendi. Afyonkarahisar’ın dünya çapında tanınırlığını artırmak amacıyla Finlandiyalı 5 adet blogger/sosyal medya yıldızı, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır ve Afyonkarahisar Belediyesi Mevlevihane Müzesi Müdürü Hasan Özpunar da hazır bulundu.
Ziyaret sırasında bilgiler veren İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, Finlandiya’nın kültür, sağlık ve termal turizm alanları özelinde ilgi gösterilebileceklerinin değerlendirilmesi üzerine Finlandiyalı 5 adet blogger/sosyal medya fenomeninin termal turizmin merkezi olan Afyonkarahisar’a davet edildiğini belirtti. Tiia Koivusalo, Tanja Susanna Forslom, Sharon Rubanovitsch ve Erja Ariela Sakkinen için 20-25 Mayıs tarihleri arasında bir gezi tertip edildiğini belirten Tanır, gezi programı kapsamında konuklara; Afyonkarahisar’ın termal otelleri, Kentsel Sit’i, Frig Vadisi, Kocatepe ve Akdağ gibi kültürel, doğal ve turistik değerlerin gezdirileceği belirtildi.
Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, dünya üzerinde en çok takip edilen sosyal medya yıldızlarının Afyonkarahisar’ın doğal, tarihi ve turistik yerlerini gezecek ve sosyal medya aracılığı ile paylaşacak olan bloggerların video ve yazı yolu ile takipçilerine tanıtım yapacak olmasının sevindirici olduğunu söyledi.