Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGC Başkanı İsmail Akar’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar’a il müdürleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve oda başkanlarının hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC)

MHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt Cemiyet Başkanlığı görevinden ayrılmasının ardından Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen İsmail Akar’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Akar’ı dün Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Samet Fidan, Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

SAYAR: GAZETECİLER TOPLUMUN AYNASIDIR

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar, AGC’nin yeni başkanı olarak görevini sürdüren İsmail Akar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Akar’a çalışmalarında başarılar dileyen Sayar ayrıca, Afyonkarahisar basının önemli katkılar verdiğini söyleyerek, “Gazeteciler toplumun aynasıdır. İlimiz basını önemli katkılar veriyor. Mali Müşavirler olarak bizlere de verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Erdal Sayar’a Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Tür, Halil Kocaerkek, Naci Yıldırım ile Genel Sekreter  Sabri Duysak eşlik etti. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Samet Fidan ve Müdür Yardımcısı Özcan Bilgici de AGC Başkanı Akar’ı cemiyet binasında ziyaret ederek yürütülecek çalışmalarda başarılar diledi.

AGC Başkanı İsmail Akar'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EROĞLU: ÜRETİM VE KALİTE ÖNCELİĞİMİZ

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu da AGC Başkanı olan Akar’a başarılar dileyerek kooperatif hakkında açıklamalarda bulundu. 30 bini aşkın üyeye hizmet verdiklerini aktaran Eroğlu, “Çiftçi kazanırsa memleket kazanır. İlimizde yeşil enerji kullanan tek kooperatif biziz. Kira ödemeyen tek kooperatifiz. Balya içinden tohuma kadar destek veriyoruz. Satışlarımız yüzde 95 vadeli. Bu arada Çay, Çobanlar ve Bolvadin merkezli silo çalışmasına da başladık” dedi.

Eroğlu’na ziyaret kapsamında Yönetim Kurulu Üyeleri Abdil Tıkır, Hamit Çakır ve Müdür Fazlı Öztürk eşlik etti.

KARATAŞ: AFYON BASINI İVME KAZANDI

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ile Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Ayva ve Sefa Tasbaşı’ndan oluşan heyet AGC Başkanı İsmail Akar’ı ziyaret ederek yeni görevinden dolayı kendisini tebrik etti. 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Saadet Partisi olarak iddialı olduklarını belirten Karataş, “Her ilçede adaylarımız olacak. Afyon adayımızı önümüzdeki hafta açıklayacağız” dedi.

Karataş ayrıca Afyonkarahisar basın camiasının da ivme kazandığını sözlerine ekledi.

ADD HEYETİ AKAR’A BAŞARILAR DİLEDİ

Yönetim Kurulu Başkanı Veli Cengiz, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Arslan, Sıtkı Erkul, İsmail Erön, Lütfiye Pancar Polat’tan oluşan Atatürkçü Derneği (ADD) heyeti, AGC başkanı İsmail Akar’a başarılar diledi.

AGC ziyaretçilerini Başkan İsmail Akar’ın yanı sıra Genel Sekreter Hakan Dilek, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Elçi, Faruk Kılınç ve Mehmet Abdioğlulları karşıladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti