Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ahmet Karahisari’yi Hatırlamak” Adlı Sergi Açılacak

Afyonkarahisar’ın ilk Uluslararası Çağdaş Sanat Galerisi ve Sanatçı Khaled Al Saai’nin “Sırlı Harfler: Ahmet Karahisari’yi Hatırlamak” adlı sergisi 28 Aralık Perşembe günü açılacak.

Afyonkarahisar'ın ilk Uluslararası Çağdaş

Bu özel sergi, sanatın sınırlarını aşan bir buluşma noktası olma özelliği taşıyor ve tüm sanatseverleri bu benzersiz deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Afyonkarahisar sanat sahnesine önemli bir katkı sunmak üzere kapılarını açan ilk uluslararası çağdaş sanat galerisi sanatın sınırlarını zorlayan bir atmosferde, galeriye ev sahipliği yapan mekân, sanatseverleri etkileyici bir deneyime davet ediyor. Serginin Konsepti Khaled Al Saai’nin öncülüğünde gerçekleşen “Sırlı Harfler’’, Ahmet Karahisari’yi Hatırlamak sergisi, çağdaş sanatın derinliklerine inerek geleneksel Osmanlı hat sanatının modern yorumunu sunuyor. Al Saai’nin eserleri, geçmişle geleceği buluşturarak sanatseverleri duygu dolu bir sanat yolculuğuna çıkarıyor. Sergi, Ahmet Karahisari’nin hat sanatındaki iz bırakan eserlerini sırlı harflerle yeniden keşfederken, sanatın evrensel dilini vurguluyor. Khaled Al Saai’nin benzersiz tarzı, geleneksel ve çağdaş unsurları ustalıkla birleştirerek sanatseverlere benzersiz bir estetik deneyim sunuyor. “Sırlı Harfler’’ Ahmet Karahisari’yi Hatırlamak sergisini gezmek ve açılışa katılmak isteyenler ise Fadi Art Space Dumlupınar Afyonkarahisar adresinde 28 Aralık 2023 Perşembe günü akşam saat 18.00’de açılacak. Sanatseverler, bu benzersiz sergiyle buluşarak geleneksel ve çağdaş sanatın eşsiz bir birleşimine tanıklık edebilecek.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti