Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Gençlerden anlamlı etkinlik – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
AK Gençlerden anlamlı etkinlik

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları, yetiştirme yurdundaki çocukları tiyatroya götürdü

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları, ilimiz-de bulunan Maraşal Fevzi Çakmak Yetiştirme yurdunda kalan 20 öğrenciyi, başlarında görevli öğretmenleriyle birlikte, yurtlarından alarak tiyatro göste-rimine götürdü.
AKÜ Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen tiyatro öncesi, yetiştirme yurdundaki çocuklarla tanışıp sohbet eden AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, çocukların sorun ve taleplerini dinleyerek onlara bazı önerilerde bulundu.
Daha sonra her yönetim kurulu üyesi, yanına birer çocuk alarak tiyatro salonundaki yerini aldı. Kimi zaman güldüren kimi zamanda hayata dair ders-ler veren tiyatro gösterimini keyifle izleyen çocuklar, tiyatrodan oldukça memnun ayrıldılar. Tiyatro çıkışında üyeler, küçük misafirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.
AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu, tiyatro çıkışında yaptığı açıklamada, AK Parti İl Gençlik Kolları olarak, yetiştirme yurdundaki çocukları, sinema ve tiyatro başta olmak üzere, her ay düzenli bir şekilde benzeri sosyal faaliyetlere götüreceklerini söyledi. Bu etkinliklerin, yetiştirme yurdunda kalan çocukların kişisel gelişimine etkili olacağına inandıklarını söyleyen Başkan Uslu, tüm Afyonkarahisarlıları, kimsesiz çocuklara yönelik faaliyetler düzenlemeye davet etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti