Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti kampı futbolu etkiledi

Afyonkarahisar’da yapılacak AK Parti’nin
AK Parti kampı futbolu etkiledi

Afyonkarahisar’da yapılacak AK Parti’nin İstişare ve Değerlendirme Toplantısı nedeniyle 21-23 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar’da oynanacak olan spor karşılaşmalarında tarihler değişikliğe uğradı veya ertelendi. Amatör karşılaşmaların yanı sıra Efeler Voleybol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye YÜNTAŞ ile Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ve BAL’da mücadele Hisar Belediyespor’un maç tarihlerinde de değişikliğe gidildi.
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KURULUŞLARA YAZI
Son yıllarda İstişare ve Değerlendirme Toplantıları’nı Afyonkarahisar’da düzenleyen AK Parti, bu yıl da geleneği bozmadı ve 21-23 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar’da kampa girme kararı aldı. AK Parti kampı nedeniyle Afyonkarahisar’da güvenlik önlemlerinin en üst düzeye çıkartılacağını dikkate alan Afyon Emniyet Müdürlüğü, sporla ilgili tüm kuruluşlara yazı göndererek 21-23 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar merkez ve ilçelerde oynanacak spor karşılaşmalarının ya tarihlerinde değişiklik istedi ya da ertelenmesini istedi.
JETLER’İN ORDU MAÇI
20 EKİM’E ALINDI
Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu, 22 Ekim Cumartesi günü Afyonkarahisar Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak olan AFJET Afyonspor’un Orduspor’u ağırlayacağı maçın tarihini 20 Ekim Perşembe günü saat 15.00’e alınmasına karar verdi. Bölgesel Amatör Lig’in 5. haftasında Hisar Belediyespor’la Sandıklıspor arasındaki maç ise 23 Ekim Cumartesi gününden 26 Ekim Çarşamba gününe alındı.
EFELERE İLK MAÇINI
GECİKLEMİ OYNAYACAK
Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye YÜNTAŞ Voleybol’un ilk hafta maçını 22 Ekim Cumartesi günü kendi evinde MSK Urfa ile oynanacaktı. AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ndan dolayı Türkiye Voleybol Federasyonu maç tarihini değiştirerek YÜNTAŞ ile MSK Urfa arasındaki ilk hafta karşılaşmanın 1 Kasım Salı günü saat 17.00’de oynanması için değişiklikte yaptı.
Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Afyon Belediyespor, AK Parti Kampı’na rastlayan beşinci hafta maçında İzmir deplasmanında olacağı için her hangi bir değişiklik yapılmadı.
AMATÖRLERDE ERTELEME VAR
21-23 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar’da oynanacak olan Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, U-17 ve U-15 Ligleri’nde ve diğer spor branşlarında yapılacak tüm spor etkinlikleri de ileri tarihlere ertelendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti