Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti li kadınlardan 23 Nisan’a özel iftar

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yıldönümü nedeniyle AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliğinde çocuklara özel bir iftar programı düzenlendi

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan akşamı Karayolları Parkı’nda çocuklara anneleriyle birlikte iftar yemeği verildi. Yemek sonrası çeşitli ikramlarda bulunulan çocuklara Nasreddin Hoca gösterisi, kukla gösterisi sunuldu.

GENİŞ KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Programa; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Genel Sekreter Aslı Seren, MYK üyesi Fulya Kaya, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’in eşi Elif Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, Kadın Kolları İl Başkanı Av. Ferda Ertürk, İl Kadın Kolları eski Başkanı Fatma Akbaba, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Sultan Betül Erişen ve Dilek Hanım Çengel, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda çocuk anneleriyle birlikte katıldı.

“ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR GELECEK BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞTIK”

İftar yemeği ardından yapılan dua sonrası konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, tüm katılımcıların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Ertürk, “Güzel bir Ramazan iftarında 23 Nisan gibi güzel bir bayramımızı birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle değerli çocuklarımızla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Çünkü bugünün yani 23 Nisan’ın kahramanları çocuklarımızdır. Bugünleri sizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partimizin kuruluşundan itibaren dile getirdiği 2023, 2053 ve 2070 hedeflerimizde değerli çocuklarımızın güzel bir geleceğe sahip olmaları için çocuklarımıza güzel bir ülke bırakabilmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Göstermeye de devam ediyoruz. Anlamlı bir gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda biraraya geldik. İnşallah bundan sonra ülkemizi çocuklarımıza emanet edeceğiz. Güzel çocuklarımıza iftar davetimize katıldıkları için değerli aileleriyle birlikte teşekkür ediyorum.” dedi.

“RAMAZAN VE 23 NİSAN’DA BİRARAYA GELDİK”

AK Parti Genel Merkez MYK Üyesi Fulya Kaya yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kalabalık güzel Ramazan sofralarını özledik. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Tekrarını nasip etsin. Bu güzel iftarda çocuklarımızla bizi buluşturan başta İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Ferda Ertürk olmak üzere emek sahiplerine teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hep birlikte kutlamak için biraraya geldik. Katılımları için her bir misafirimize çok teşekkür ediyoruz.”

“AK PARTİ OLARAK ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Genel Sekreter Aslı Seren programın son konuşmasını yaptı. Seren şunları kaydetti: “Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk’e çocuklarımız ve aileleriyle bizleri bir iftar sofrasında ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasında biraraya getirdiği için çok teşekkür ediyorum. 23 Nisan Çocuk Bayramı ve Ramazan ayı olması nedeniyle çok güzel bir buluşma oldu. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletmek istiyorum. Son 20 yılda AK Parti iktidarı döneminde özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için tüm imkanları özellikle eğitim alanında seferbert ettik. Var gücümüzlede bu konuda çalışmaya devam ediyoruz. Tüm annelerimize ve çocuklarımıza katılımları nedeniyle teşekkür ederken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle anıyorum. Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı da şimdiden kutluyorum. Allah sağlıkla tekrarına eriştirsin.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti