Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Temayül Yoklaması Sonuçları Açıklanacak Mı?

AK Parti’de temayül yoklaması tüm Türkiye’de tamamlanırken, gözler artık kimlerin belediye başkan adayı olup olamayacağına çevrildi. AK Parti temayül yoklaması sonuçları açıklanacak mı?

AK Parti'de temayül yoklaması

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı sürecinin bitmesinin ardından tüm Türkiye’de teşkilatlar sandık başına gitti. Elektronik ortamda yapılan temayül yoklamasına Türkiye genelinde 150 bin teşkilatın katıldığı tahmin ediliyor. 81 ilde temayül komisyonları oluşturulurken, komisyon başkanları kendi seçim bölgesi dışından belirlendi. Bugün Erdoğan başkanlığında toplanacak olan MYK toplantısında temayül yoklamasının sonuçlarının ele alınması bekleniyor.
AK Parti’de bulunan belediyelerle muhalefette bulunan belediyeler ile ilgili farklı soruların hazırlandığı temayülde, AK Partili belediyeler için, Belediye hizmetleri yönünden nasıl buluyorsunuz? Halkla ilişkiler yönünden nasıl buluyorsunuz? Teşkilat ilişkileri yönünden nasıl buluyorsunuz? Partimizin ilke ve değerleri açısından nasıl buluyorsunuz? Belediye başkanının yeniden aday gösterilmesini ister misiniz? soruları sorulurken, belediye başkan adayı olarak kimi görmek istediklerinin de yazmaları istendi. Muhalefetin yönetimindeki belediyeler için ise 3 aday önerisi istendi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SONUÇLARI ANINDA GÖRDÜ
AK Parti temayül yoklamasında genel başkan yardımcıları, MKYK ve MYK üyeleri ile milletvekilleri 81 ilde görev aldı. Yoklamada 150 bin teşkilat mensubu oy kullanırken, saat 16.00’da son buldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan temayül yoklamasının sonuçlarını anında gördü. Teşkilat mensuplarının görüşü ile adaylar şekillenecek.