Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi verildi

Başkent Üniversitesi Eğitim ve
Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi verildi

Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Halıcı; “Başkent Üniversitesi olarak ilk defa Afyonkarahisar’da bir eğitim gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Prof. Dr. Ali Halıcı faaliyetleri ile ilgili yaptığı açıklamada; “Eğitim merkezleri tarafından yapılan eğitimlerin mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri olarak sınıflandırmak mümkündür. Mesleki eğitimleri ise, sertifika gerektiren mesleklere, unvanlara yönelik eğitimler de sertifika gerektirmeyen mesleklere/unvanlara yönelik eğitimler olarak planlanmaktadır. Her iki alana yönelik açılan eğitim programlarımız vardır. Özellikle Kamu Gözetimi Kurumu Mesleki Geçiş Eğitimleri ve Türkiye Barolar Birliği ile işbirliği halinde yürüttüğümüz Arabuluculuk Eğitimlerinde Türkiye çapında önemli başarılar elde ettik. Bunun yanında kişisel gelişim eğitimlerinde de eğitim programı çeşitliliği oluşturularak her kesimden insana eğitim verebilmek amaçlanmaktadır. Eğitimlerimize tam anlamıyla 7’den 77’ye her yaş grubu katılmıştır. Güzel Sanatlarda ilkokul öğrencilerimiz bulunurken, Kamu Gözetim Kurumu Eğitimlerinde 77 yaşında Yeminli Mali Müşavirlerimiz olmuştur. Bunlar içinde, eski bakanlarımızdan milletvekillerimize, üst düzey bürokratlardan önemli şirketlerin yöneticilerine kadar katılımcılar vardır” dedi.
EĞİTİMLER SÜRECEK
Afyonkarahisar Sosyolojik Eğitim ve Araştırma Merkezi Derneği Başkanı Müjgan Gölçük Yağcı, “Mesleki ve kişisel gelişim seminerleri üzerine yaptığı faaliyetlere bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
AFSEM Dernek Başkanı Müjgan Gölçük Yağcı açıklamasında; “Bugünden itibaren yaptığımız eğitim ve seminerler de Türkiye genelinde eğitim kalitesini ispatlamış önemli üniversitelerimizden Başkent Üniversitesinin kalitesini kursiyerlerimize sunmak ve Başkent Üniversitesi Sertifikası ile belgelendirecek olmak bizler için büyük mutluluk olacaktır. Bu ilk eğitimimizde Başkent üniversitesi BEDAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Halıcı hocamıza, Eğitmenimiz Fatih İçten’e ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti