Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akın akın dönüş başladı, yollar kilit

9 günlük Kurban Bayramı

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin yarından itibaren sona erecek olması nedeniyle binlerce araç ve milyonlarca tatilcinin dönüş yolculuğu başladı.

Türkiye’nin doğusunu batıya, kuzeyini güneye bağlayan kavşak noktada bulunan Afyonkarahisar’daki şehirlerarası yollarda da olağanüstü trafik yoğunluğu başladı. Bugün sabah saatlerinden itibaren başlayan trafik yoğunluğunun yarın had safhaya ulaşması bekleniyor.

Trafik yoğunluğu nedeniyle Antalya ve İzmir istikametlerinden Afyonkarahisar’a doğru geliş bölgesinde aşırı yoğunluk yaşanıyor. İzmir-Antalya vaşağından başlayıp, Kütahya-İstanbul ayrımına kadar aşırı derecede devam eden yoğunlukta zaman zaman yaşanan küçük kazalar nedeniyle de aksamalar yaşanıyor.

İzmir-Antalya ayrımında bulunan Akören bölgesinden Afyonkarahisar şehir merkezine ulaşmak isteyen araçlar yaklaşık 3 saatlik konvoyun ilerlemesini beklemek zorunda kaldı.

Öğle saatlerinden itibaren bu bölgede başlayan yoğunluk akşam saatlerinde biraz olsun azalmaya başladı. Yarın tatilin son günü olması nedeniyle tüm karayollarında aşırı bir yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Tatilcilerin dönüş güzergahında olumsuzluklar yaşanmaması için Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığı tarafından gerekeli tüm önlemlerin alındığı bildirildi. >> Şeyda Yeşilçay’ın haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti