Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aykut Kocaman Kaç Kez Şampiyon Oldu?

Fenerbahçe’nin Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk şansının azalmasının ardından taraftarlar efsane futbolcu teknik direktör Aykut Kocaman’ın teknik direktörlük günlerini özledi

Fenerbahçe’nin Trendyol Süper Lig’de

Sezona iyi başlayan, yıldız futbolculardan kurulu bir kadroya sahip olan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de ardı ardına beklenmeyen sonuçlar alarak şampiyonluk hedefinden uzaklaştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın ‘Matematik olarak şansımız var’ demeci ise taraftarları adeta isyan ettirdi.

İsmail Kartal’ın sezon başında yıldız oyuncularla istişare ettiği, ancak son haftalarda istişareyi bıraktığı ve bu nedenle başarısızlığın geldiği iddia ediliyor.

ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI

Taraftarlar, Fenerbahçe’nin başarıya hasret kaldığı bu dönemde takımın efsane futbolcusu ve teknik direktörü Aykut Kocaman’ı tekrar hatırladı. Futbolculuğu döneminde Fenerbahçe’nin 103 golle rekor kırarak şampiyon olduğu 1988-1989 sezonu ile Trabzonspor ile kıyasıya mücadele içine girilen 1995-96 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Aykut Kocaman, teknik direktör olarak da 2010-2011 sezonunda takımı şampiyon yaptı. Ayrıca 2013 yılında da UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin başında yarı final heyecanı yaşadı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti