Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akrones Termal göz kamaştırdı

Ünlü sanatçı Aslı Güngör

Ünlü sanatçı Aslı Güngör Kurban Bayramı’nda Akrones Termal Otel’de sahne aldı. Akrones Termal Otel misafirleri Güngör’ün şarkıları ve otelde düzenlenen çeşitli etkinliklerle unutulmaz bir bayram tatili yaşadılar

 

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Akrones Termal Otel’de doyasıya eğlence yaşandı. Akrones Termal Otel’in havuz başındaki şık atmosferinde düzenlenen Kurban Bayramı programında otelin misafirleri eğlenceli zaman geçirdiler
SAYISIZ ETKİNLİK DÜZENLENDİ
Akrones Termal Otel’de misafirlerin Kurban Bayramı’nı keyifli bir şekilde geçirmeleri için sayısız etkinlik düzenlendi. 9 günlük Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Akrones Termal Otel’i tercih eden misafirler bayram boyunca sabah egzersizleri, bahçede de yürüyüş, zumba, havuz oyunları, piyano dinletisi her akşam canlı müzik aktiviteleri ile keyifli anlar yaşadılar.
ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI
Bayram tatilini Akrones Otel’de geçiren misafirlerin memnuniyet oranının yüksek olduğu etkinliklerde çocuklar da unutulmadı. Çocuklar için otelde her gün mini disco, çizgi film gösterimi, yüz boyama ve şişme oyuncaklar hazırlandı.
LEZZETLER TAM NOT ALDI
7’den 70’e tüm misafirlerin büyük bir keyifle tatilini geçirdiği Akrones Termal Otel’de Dünya ve Türk mutfağının yanı sıra misafirlere Afyonkarahisar’ın da yöresel lezzetleri sunuldu. Lezzeti tabaktan taşan enfes yemekler, şov büfelerinin yanı sıra otel misafirleri akşamları ise seyir terasında çay ve kahve keyfinin tadını çıkardılar.
ŞİFALI TERMAL SUYUN KEYİFİNİ ÇIKARDILAR
Afyonkarahisar’ın şifalı termal sularının keyfini de çıkaran misafirler özel açık havuzlar ve kaydıraklarla da hem eğlendiler hem de şifalı termal sulardan faydalanarak termal suyun şifalı etkisiyle bedensel ve ruhsal olarak dinlenme fırsatı buldular.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti