Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ bölgenin en modern hayvan hastanesini yapacak

AKÜ bölgenin en modern hayvan hastanesini yapacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Hayvan Hastanesi) yeni bina ihalesinin 6 Temmuz 2020 günü yapılacağını bildirdi

 

Karakaş, yönetim olarak AKÜ’nün öncelikli alanlarından birinin hayvancılık ve hayvan sağlığı olduğunu belirterek, “Veteriner Fakültemiz bünyesinde bölgenin önemli hayvan hastanelerinden birine sahibiz. Hali hazırda toplam 2 bin 51 metrekarelik kapalı alana sahip olan hastanemizde kedi, köpek, kuş, süs hayvanları, at ve çiftlik hayvanları gibi hayvanların her tür tanı ve tedavileri modern yöntemlerle yapılmaktadır. 7 bin 400 metrekarelik alana sahip olacak olan yeni binamızla birlikte bu hizmetler çok daha modern bir ortamda, çağın ötesinde bir hizmet anlayışı ile vatandaşlara ve akademiye hizmet verecek.” dedi.
Karakaş, 2020 yılı yatırım bütçesi kapsamında yapılacak olan modern hayvan hastanesi binasının bölgenin en önemli hayvan sağlığı merkezlerinden biri olacağını kaydederek, modern hayvan hastanesi binasının hizmete girmesi ile birlikte 2 bin 51 metrekarelik eski binanın tamamen acil hizmet veren binaya dönüşeceğini söyledi.