Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ Öğretim Elemanları Ve Öğrencilerin Karma Sergisi Açıldı

AKÜ GSF Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim elemanlarının öğrencilerle birlikte hazırladıkları çalışmalar karma sergide sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

AKÜ GSF Geleneksel Türk

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim elemanları ile 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin yapıtlarından oluşan karma sergi açıldı.

Sergi açılışına; AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Gökhan Demirtaş, GSF Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara, Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Ülkü Küçükkurt, AKÜ Ahmet Şemsettin Karahisari Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Asuman Şenel, öğretim elemanları, öğrenciler ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir’in açılış konuşmasıyla başlayan program, öğretim elemanlarına ve öğrencilere katılım belgelerinin takdim edilmesi ve eserlerin incelenmesiyle devam etti. AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen sergide minyatür, küfili yazı, tezhip, efekt, fotoğraf, halı, batik ve keçe çalışmalardan oluşan 80 adet eser yer alıyor. 12 Nisan tarihine kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edecek olan sergide yer alan isimler şunlar: Doç. Ülkü Küçükkurt, Dr. Öğretim Üyesi Sultan Sökmen, Dr. Öğretim Üyesi Şeyda Algaç, Öğretim Görevlisi Ayşe Reyhan Şengül, Aysel Demir, Aysu Toprak, Ayşegül Türkyener Taşkale, Batool Ali Abdullah, Büşra Kodaloğlu, Cemile Polat, Feyza Sarıkürkcü, Güllizar Taşpunar, Gülşen Baştürk, Hayriye Akcil, İnci Caran, İrem Şahin, Memnune Düzenli, Necmiye Özer, Seher Akdeniz, Sibel Demirbilek, Şükriye Keskin, Zakire Gönül.

AKÜ Öğretim Elemanları Ve Öğrencilerin Karma Sergisi Açıldı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti