Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ Ve AFSÜ Öğrencileri Vali Yiğitbaşı İle Frig Vadisi’nde Buluştu

AKÜ ve AFSÜ öğrencileri Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile Frig Vadisi’nde buluştu

AKÜ ve AFSÜ öğrencileri

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencileri Frig Vadisi ve Ayazini Doğa ve Kültür Gezisine katıldılar.

 

AFSÜ Kulüp ve Topluluklarına üye öğrenciler, Afyonkarahisar Valiliği himayesinde düzenlenen Frig Vadisi ve Ayazini Doğa ve Kültür Gezisinde Memeç Kayalıkları önünde buluştular. “Friglerin İzinde, Geçmişe Yolculuk” isimli programa katılan öğrenciler, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile de bir araya gelerek sohbet etme imkânı buldular.

AKÜ Ve AFSÜ Öğrencileri Vali Yiğitbaşı İle Frig Vadisi’nde Buluştu

Etkinliğe katılan AFSÜ ve AKÜ Kulüp ve Topluluklarından yaklaşık 170 üniversite öğrencisi, eğlenceli bir gün geçirdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerinin rehberliğinde Ayazini Metropolisindeki tarihi evleri, kaya yerleşimini, Meryem Ana Kilisesini ve Ayazini Tanıtım Merkezini ziyaret eden öğrenciler, Vali Yiğitbaşı ile buluştu. Frig Vadisinin daha geniş kesimlere tanıtılması noktasında üniversite öğrencilerinin bölgede edindikleri izlenimleri, görüş ve önerilerini dinleyen Vali Yiğitbaşı, “Binlerce yıllık medeniyetlerin izlerini sürebileceğiniz, doğasıyla büyüleyen, tarihi kalıntılarıyla kendine hayran bırakan Frigya’ya üniversite öğrenciler için gezi düzenledik. Şehrimizin dinamik yüzü gençlerimizle daha sık bir araya gelmeye, Afyonkarahisar için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

AKÜ Ve AFSÜ Öğrencileri Vali Yiğitbaşı İle Frig Vadisi’nde Buluştu