Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akyıldız: Sorumlular istifa etmeli

CHP Merkez İlçe Başkanı

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, Gara Operasyonunun başarısızlıkla sonuçlandığını bu başarısızlığın sorumlularının istifasını beklemenin en doğal hakları olduğunu söyledi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız partide düzenlediği basın toplantısında AK Parti hükümetini eleştirdi.
“SORUMLULARIN İSTİFASINI İSTEMEK EN DOĞAL HAKKIMIZDIR”
Gara şehitlerine Allah’ta rahmet dileyen Ömer Akyıldız, Kuzey Irak bölgesinde yürütülen operasyonun başarısız olduğunu söyledi. Başarısızlığın sorumlusunu sormanın CHP olarak en doğal hakları olduğunu belirten Akyıldız, “Askerimiz ve Türkiye de bu operasyonu düzenleyecek gerekli timler vardır. Günler öncesinden bunlara haber vererek bu tür operasyonları asla yapamazsınız. Bu başarısızlığın nedenini ülkeyi yönetenlere tabii ki sormak zorundayız. Burada ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu değildir. İçişleri Bakanı Meral Akşener değildir. Genel Kurmay Başkanı Temal Karamollaoğlu değildir. Bunlara soracak değiliz. İktidarda kim varsa kim bu ülkeyi yönetiyorsa bu başarısızlığın nedenlerini ülkeyi yöneten iktidara sormak zorundayız. Sorumluların istifa etmelerini istemekte en doğal hakkımızdır.” dedi.
“Siz İstanbul seçimlerinde PKK’dan, Apo’dan mektup isteyip seçimde oy istiyorsunuz. 13 tutsak askerimiz ve polisimizin kurtarılması için herhangi bir girişimde bulunmuyorsunuz.” diyen Akyıldız şöyle konuştu: “Keşke bu vatandaşlarımız sağ salim kurtarılsaydı da biz CHP olarak İstanbul seçimlerini kaybetseydik. Çünkü bizim için bir tane vatandaşımızın canı da son derece önemlidir.”
“YERİNDE KARAR DÖNEMİ
YERİNDE BİR ADIM”
Türkiye’nin son derece zorlu pandemi koşullarından geçtiğini belirten Akyıldız şunları söyledi:
“Bu pandemi koşullarında ülkeyi yönetenlerin aldığı son derece doğru bir karar var. Bu karar yerinde karar dönemidir. Bu gerçekten yerinde bir adımdır. Yalnız halkımız artık AKP iktidarına güvenmemektedir. Çünkü AKP iktidarı ülkeyi yönetememektedir. Halkımızın sorunlarını çözme gayreti içerisinde değildir. Artık AKP iktidarı halkımızın sorunlarını gerçekten çözemez. Bugün esnaflarımız kan ağlıyor. Açız diye feryat ediyor. Afyon’da da yüzlerce kafe, kıraathane, lokanta kapalıdır. Servisçiler çalışmıyorlar. Yurtlarda kapalıdır. Bu işlerle uğraşan insanlarımız gerçekten evlerine ekmek götürmekte zorlanıyorlar. Bunların sorunlarını çözmek yüklerini hafifletmek için gerekli girişimlerde bulunmuyorlar. Bütün bu esnaflarımız kredi ile ayakta durmaya çalışıyorlar. En azından bu kredilerin faizlerinin silinerek ana para ödemesinin mutlaka ötelenmesi gereklidir. Ayrıca bu esnaflarımız işyerlerinin ne zaman açılacağını dört gözle beklemektedir. AKP iktidarı burada gerçekten şeffaf davranmıyor, doğruları söylemiyor. Bu nedenle halkımız ve esnafımız AKP’ye güvenini tamamen kaybetmiştir. Çiftçilerimiz arazilerini yeniden üretime hazır hale getirmek istiyor. Bunlar gerçekten nasıl arazilerini üretime hazır hale getireceğini kara kara düşünmektedir.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.