Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alimoğlu Müzesi’ne Bakanlık’tan Büyük Ödül

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Afyonkarahisar’daki İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’nin “2023 Yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü”ne layık görüldüğünü açıkladı

Kültür ve Turizm Bakanı

Alimoğlu Müzesi'ne Bakanlık'tan Büyük Ödül

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Afyonkarahisar’daki İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’nin “2023 Yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü”ne layık görüldüğünü açıkladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı biası içerisinde yer alan müze Afrika, Avrupa Amerika ve Asya kıtalarına ait olan pek çok enstrümanı bünyesinde barındırıyor.

Alimoğlu Müzesi'ne Bakanlık'tan Büyük Ödül

Bakanlık tarafından verilecek ödülleri açıklayan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy şu bilgileri aktardı:

“Bakanlığımızın en prestijli ödülü sahiplerini buldu.

Anadolu El Sanatlarını Yaşatma ve Geliştirme Derneği (Anelsander)

İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi

Sadberk Hanım Müzesi
Ülkemizin kültür ve sanat dünyasına katkılar sunan kurumlarımıza kıymetli çalışmaları için teşekkür ediyor; “2023 Yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri”ne layık görülen her üç kültür ve sanat kurumumuzu da ayrı ayrı tebrik ediyorum.”

Vali Yiğitbaşı: Ulu Cami’nin ardından bir güzel haber de müzik müzemizden geldi

Alimoğlu Müzesi'ne Bakanlık'tan Büyük Ödül

Afyonlarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ise, “Kültür ve Turizm Bakanlığı “2023 Yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü”nün sahibi şehrimizden. Ulu Cami’nin ardından bir güzel haber de müzik müzemizden geldi. Türkiye’nin en büyük müzik müzesi olan ve bu özel ödüle layık görülen İbrahim Alimoğlu Müzik Müzemizin bu başarısı bizler için de büyük gurur. Tarih, gastronomi, kültür ve müzeler şehri Afyonkarahisar’ımızın her bir değeri kıymetli ve özel. “İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi” kurumumuzu tebrik ediyor, ödülün şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti