Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amatörlerde Ortalık Güllük Gülistanlık

Süper Amatör Lig ve Bölgesel Amatör Lig de hesaplar yapılmaya başlandı. Belediye Bolvadin Termalspor şampiyon olur; Emirdağspor düşerse, Süper Amatör Lig’den 2 takım da BAL’a çıkacak.

Süper Amatör Lig ve

Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımlar ligin 9. haftası için hazırlıklarını tamamladı. Ligde liderlik mücadelesi veren takımla ayrıca ikinciliğin de altın değerinde olduğunu düşünüyor. Süper Amatör Lig’de şampiyon olacak takım ve ikinci olan takımın bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e terfi etmesi söz konusu olacak. BAL’da Belediye Bolvadin Termalspor hızını iyiden iyiye artırırken zirveye yükselişe geçti. Bolvadin’in şampiyonluğa ulaşması ile 3. Lige çıkması ile Süper Amatör Lig’den bir takım BAL’a direkt çıkacak. Emirdağspor’un da ligden düşmesi ile bir takım daha BAL’a direkt çıkacak.

Bolvadin’in şampiyonluğu ve Emirdağ’ın düşmesi ile BAL’a 2 takım Süper Amatör Lig’den direkt olarak terfi edecek.

Süper Amatör Lig’de Sandıklıspor namağlup liderliği ile emin adımlarla ilerlerken ligin ikincisi belli olacak. Susuz Belediyespor ile Kocaöz Belediyespor arasında geçen ikincilik yarışı ligin sonunda belli olacak. 4. sırada yer alan Salar Belediyespor ise lidere 8, ikincilere ise 4 puan geride.