Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amerika Borsası Kaçta Açılıyor

ABD borsası AMEX ve NYSMEKT ne zaman açılır kapanır ?

ABD borsası AMEX ve

amerika borsası kaçta açılıyor

İnternet takipçileri ve Borsa kullanıcıları ABD borsalarının işlem saatlerini merak ediyorlar. Borsayı takip eden birçok yatırımcı Amerika borsası kaçta açılıyor ? ABD borsası AMEX ve NYSMEKT ne zaman açılır kapanır ? şeklinde arama yapıyorlar.
Amerika Borsası AMEX Nedir ?

Diğer adı AMEX olan Amerika borsasına yönelik birçok şey merak ediliyor. En çok merak edilen konular arasında da AMEX’in ne olduğu yer alıyor. Peki AMEX nedir ? İşlem hacmi açısından üçüncü en büyük borsa olarak da bilinen AMEX, 2008 yılında NYSE Euronext tarafından satın alınmıştır. Daha sonra ismi de NYSMEKT olarak değişmiştir. New York merkezli olduğu söylenebilen AMEX borsasının genel olarak Amerika borsalarında işlem görmekte olan finansal ürünlerin işlem hacminin tam olarak %10’unu oluşturduğu bilinmekte.

Amerika Borsası Saat Kaçta Açılıyor ?

Pre-market ve post-market gibi işlemlerin de içinde olduğu Amerika borsasının güncel ve yeni ismi olan NYSMEKT’tir. Eski ismi AMEX olan Amerika borsasının açılış saati ile kapanış saati yoğun olarak sorgulanır. ABD borsalarında açılış zamanı ABD saati ile 09.30 iken Türkiye saati ile 16.30 olarak bilinir. Kapanış zamanı ise ABD saatiyle 16.00 ve Türkiye saati ile 23.00 olarak bilinmekte ama borsanın tamamen kapalı kaldığı resmî tatil günleri istisnalar haricinde yer alıyor. Amerika borsası açılış ve kapanış saati ABD saati ile 09.30 ve 16.00 arası iken Amerikan piyasası açılış ve kapanış saati Türkiye saatine göre açılış 16.30, kapanış ise 23.00’dır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti