Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ankara’da ‘Demlenip’ Afyon’da Milliyetçi Takılanları Sandığa Gömeceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ile kentin tarihi yatırımlara kavuşacağını belirtti. Özkaya, “Milletimizin feraseti ile Ankara’da Demlenip, Afyonkarahisar’da milliyetçi takılanları sandığa gömeceğiz.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle düzenlenen programlarda AK Partili adaylara destek vererek seçmenden oy istiyor. Özkaya, il merkezi ve memleketi Dinar İlçesinde seçmen ziyaretleri gerçekleştirdi.

“MUHALEFET ADAYLARININ VAATLERİ HAYALDİR”

Seçmen ziyaretleri sırasında konuşan Milletvekili Özkaya, şunları söyledi: “AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile Afyonkarahisarımız tarihi yatırımlara kavuşacak. Muhalefet adaylarının vaatleri hayaldir. Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, dürüstlüğü, kişiliği, mütevazı tutumu ile örnek bir şahsiyettir. Afyonkarahisar’a genç ve dinamik yapısıyla birlikte çok büyük hizmet ve eserleri kazandıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti milletinden aldığı güç ile hayal bile edilemeyenleri hayata geçirdi. Bugün Uluçay Başkan ile daha büyük atılımları Afyonkarahisar’da yapacağız, şehrimizin potansiyelini artıracağız. İstihdamdan, üretime, sosyal belediyecilikten kültüre her alanda önemli projelerimizi yeni dönemde bugüne kadar yaptıklarımıza ilave olarak yapmaya devam edeceğiz. Ne yazık ki muhalefet hayal satmak dışında AK Parti döneminde her gün daha da büyüyen şehrimizin problemlerine çözüm üretmek bir yana dursun, popülist hayalci vaatler ile milletimizi aldatma yolunu seçiyor. Biz iddia etmiyoruz, gördüğümüzü söylüyoruz, CHP yönetimindeki belediyelerin hali ortada. Bunların hizmet diye bir derdi yok, bol keseden attıkları vaatlerin yüzde 5’ini bile hayata geçirmeleri mümkün değildir.”

“CHP ZİHNİYETİ MİLLETİ HİÇBİR ZAMAN SEVMEDİ”

Milletvekili Özkaya, sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti ile Afyonkarahisar merkezi, tüm ilçe ve beldelerinde eşsiz yatırımlar gerçekleştirildi. CHP Genel BAşkanı Özgür Özel, bedelli askerlik yapanlara yönelik söylemleri malumdur. Toplumu her fırsatta ayrıştıran bu zihniyet terör örgütlerinin siyasi uzantılarına gösterdiği hoşgörüyü milletimize gösteremiyor. Sırf seçim kazanmak için ülkemizin birliğini tehdit eden yapılarla bir araya gelmekten çekinmeyen kirli ittifaklarla seçim kazanmayı düşünenler kalkıp, herhangi bir sebep ile bedelli askerlik ile vatani görevini ifa eden kardeşlerimize vatan haini ithamında bulunuyor. Bu CHP zihniyetinin tarihine baktığımız da görüyoruz ki bu milleti hiçbir zaman sevemediler. Teröristlere gösterdikleri müsamahayı milletimize gösteremediler. Şimdide utanmadan milletimizin desteğini bekliyorlar. Biz AK Parti olarak milletimize ve vatanımıza göz dikenler ile kazanmaktansa kaybetmeyi yeğleriz. Rabbim bu insanlara fırsat vermesin bunların hizmet derdi yok, bunların memleket derdi yok tek dertleri koltuk. Koltuk için herşeyi yaparlar. Ancak Afyonkarahisar’ın aziz insanları DEMlenerek seçim kazanmayı hayal eden CHP’ye sandıkta tokadı atacak.”

“ANKARA’DA DEMLENİP AFYON’DA MİLLİYETÇİ TAKILANLARI SANDIĞA GÖMECEĞİZ”

Milletvekili Özkaya, sözlerini şöyle tamamladı: “Tek derdimiz, bugüne kadar Afyonkarahisar’ın merkezi hükümet ve yerel yönetimin uyumu ile elde ettiği ivmenin daha da büyüyerek devam etmesi. Şehrimizin birçok tarihi sorunu AK Partili Belediye ve merkezi hükümetin uyumu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan desteği ile çözüme kavuşturduk. İnşallah sırada şehrimizin istihdam başta olmak üzere birçok alanda daha ileri bir noktaya taşınması için çalışmak olacak. Milletimize güveniyoruz. Milletimizin feraseti ile Ankara’da Demlenip, Afyonkarahisar’da milliyetçi takılanları sandığa gömeceğiz.”

“Ankara’da ‘Demlenip’ Afyon’da Milliyetçi Takılanları Sandığa Gömeceğiz”