Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Araçlar kışa hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Araçlar kışa hazırlanıyor

Kış aylarının gelmesi ile birlikte araç sahipleri yetkili servislere akın eder oldu. Ankara yolu üzerinde bulunan Otogül Otomotiv araç bakım-onarım servisi yetkilisi Ali Yaşar, havaların soğuması ile birlikte araç sahiplerinin araçlarına gereken bakım ve onarımları için kendilerine başvurduğunu söyledi

Müşterilerinin araçlarına kışlık bakım yaptırmak amacı ile geldiklerini ifade eden Ali Yaşar, “Yaptığımız kontroller aracın motor suyunun derecesi, dayanıklılığını ölçme, cam sularının kontrolü, aydınlatma sistemleri ve sis lambalarının kontrolü, sileceklerin iyi bir şekilde çalışıp çalışmadığı şeklinde oluyor” dedi. Aynı zamanda araç lastiklerinin kış aylarına uygun olup olmadığını kontrol ettiklerini de hatırlatan Yaşar, “Kış lastikleri ile ilgili yasanın çıkması ile birlikte kış lastiği takılması zorunlu hale getirildi” dedi. İlgili yasanın sadece ticari değil tüm araçları kapsadığını da belirten Ali Yaşar, “Bizler servis olarak kış lastiği takma konusunda müşterilerimizi yönlendiriyoruz” dedi.
ARAÇLARA GEREKEN BAKIM YAPILMALI
Araç sahiplerinin zincir yerine kış lastiği takmalarını önerdiklerini de ifade eden Yaşar, “Araç sahiplerinin yolda kalmamaları, motorlarında herhangi bir arıza oluşmaması için kış aylarına hazırlık kapsamında araçlarına gerekli tüm bakımlarını yaptırmalarını öneriyoruz” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti