Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arı, Savaş ve Öztürk’ten örnek davranış

Afyonkarahisar Belediyesi, bünyesinde görevli
Arı, Savaş ve Öztürk’ten örnek davranış

Afyonkarahisar Belediyesi, bünyesinde görevli memur ve işçiler adına Vakıfbank ile maaş promosyon sözleşmesi imzalamıştı.
İmzalanan personel maaş sözleşmesinden özendirme elde eden Belediye’de görevli memur ve işçilere “promosyon” adı altında nakdi bir imkan sağlanmıştı.
Afyonkarahisar Belediyesi’nde görevli Başkan Yardımcısı Ziya Arı, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ve Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk, kendilerine sağlanan bu promosyondan vazgeçerek elde ettikleri geliri Belediye bütçesine aktardılar.
Banka promosyonunu dünya görüşü olarak böyle düşündüklerini bildiren, Ziya Arı, Mehmet Savaş ve Hüseyin Öztürk, promosyon gelirlerini belediye bütçesine aktarmak üzere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teslim ettiler.
Her ayın 15’inde maaşlarını düzenli olarak aldıklarını bildiren Ziya Arı, Mehmet Savaş ve Hüseyin Öztürk, “Burada fedakârlık yapan kurumumuzdur. Zira biz çalışmamızın karşılığını her ayın 15’nde devletimizden zamanında almaktayız. Bu konuda bir fedakârlığımız söz konusu değildir. Bu hak tamamen kurumumuza aittir. Promosyon dünya görüşümüze ters olmakla birlikte hak etmediğimizi de düşünüyoruz” diye konuştular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti