• Haberler
  • Genel
  • Arslan: Güçlü Savunma Sanayimizle Her Masaya Oturabiliyoruz

Arslan: Güçlü Savunma Sanayimizle Her Masaya Oturabiliyoruz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, savaşların şeklinin değiştiğini Türkiye'nin her daim güçlü bir ülke olmak zorunda olduğunu vurguladı. Arslan, 'Savunma sanayimiz güçlü olduğu için dünyada her masaya rahat oturabiliyoruz.' dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Dazkırı ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu. Arslan, programına Dazkırı Belediyesi’ni ziyaret ederek başladı. Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek ile bir araya gelen Arslan, AK Parti Dazkırı İlçe Başkanı Ahmet Ali Özdemir ile birlikte kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile de görüştü. Görüşmede ilçede yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Arslan: Güçlü Savunma Sanayimizle Her Masaya Oturabiliyoruz

MİLLETVEKİLİ ARSLAN, 8 MART KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Dazkırı Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hastanede görev yapan kadın çalışanlar ile hasta ve hasta yakınlarının gününü kutlayıp, çeşitli hediyeler takdim etti. Dazkırı İlçesinde faaliyet gösteren tekstil fabrikalarını da ziyaret eden Milletvekili Arslan, kadın çalışanların yoğunlukta olduğu fabrikalarda emekçi kadınlarla bir araya geldi. Kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Arslan, günün anısına hediyeler takdim etti.

Arslan: Güçlü Savunma Sanayimizle Her Masaya Oturabiliyoruz

Milletvekili Arslan, ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti, talep ve önerileri dinledi. Ziyaretlere AK Parti Dazkırı İl Genel Meclis Üyesi Ömer Ali Keskin de eşlik etti. Arslan, teşkilat üyeleri ile birlikte iftar yaparak akabinde de Kadın Kültür Evi ve Adalet Parkı'nda vatandaşları selamladı.

Arslan: Güçlü Savunma Sanayimizle Her Masaya Oturabiliyoruz

“ONLARIN ZİHNİYETİNDE UÇAKLARDA FANTAZİ VAR”

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, şunları kaydetti: “Etrafımız adeta bir ateş çemberi ama şükürler olsun ki bu ülkede huzur içinde yaşıyoruz. Birileri çıkıp ‘Bir daha İHA SİHA lafı duymayacaksınız’ diyor, bir başkası Anadolu gemisinin yapılmaması gerektiğini söylüyor.

Arslan: Güçlü Savunma Sanayimizle Her Masaya Oturabiliyoruz

Hatta ‘Tank, top, SİHA, vur, öldür; Cumhuriyet bunun için kurulmadı’ diyenler var. Ama onların vizyonuna baktığınızda heykel görüyorsunuz, alkol görüyorsunuz, uçaklarda fantazi görüyorsunuz. Eğer onların vizyonuyla hareket edilseydi bugün Türkiye kim bilir ne halde olurdu.”

Arslan: Güçlü Savunma Sanayimizle Her Masaya Oturabiliyoruz

“KORKAN BALIKLAR DEĞİL BAŞKALARI”

Cumhurbaşkanı liderliğinde savunma sanayisinde önemli adımlar atıldığını ifade eden Milletvekili Arslan, sözlerini şöyle tamamladı: “Savunma sanayimiz güçlü olduğu için dünyada her masaya rahat oturabiliyoruz. Artık savaşların şekli değişti. 

Arslan: Güçlü Savunma Sanayimizle Her Masaya Oturabiliyoruz

Birileri ‘Balıklar korkuyor, füze denemesi yapmayın’ diyor. Ama Dazkırı’da kimse balıkların korkusundan kaygılanmıyor. Balıklar değil, korkan başkaları.

Arslan: Güçlü Savunma Sanayimizle Her Masaya Oturabiliyoruz

İşte onların bakış açısıyla ülke yönetilseydi bugün hangi durumda olacağımızı düşünmek bile istemiyorum. Türkiye güçlü olmak zorundadır.”

Arslan: Güçlü Savunma Sanayimizle Her Masaya Oturabiliyoruz

Arslan: Güçlü Savunma Sanayimizle Her Masaya Oturabiliyoruz

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme