Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aşçı Bacaksız bir kez daha Afyon’un gururu oldu

Dünyaca ünlü TasteAtlas isimli ünlü seyahat rehberi tarafından hem “Türkiye’nin en iyi geleneksel lokantaları” sıralamasında birinci sırada yer aldı.

Dünyaca ünlü TasteAtlas isimli

Aşçı Bacaksız Afyon'un gurur oldu

Afyonkarahisar’ın tarihi ve ünlü lezzet duraklarından birisi olan Aşçı Bacaksız dünyaca ünlü gastronomi rehberleri tarafından bir kez daha dünyanın en iyileri arasına seçildi.

Aşçı Bacaksız afyon'un gururu oldu

UNESCO tarafından Türkiye’nin 3 gastronomi kentinden birisi olarak tescil edilen Afyonkarahisar’ın en eski lokantalarından Aşçı Bacaksız “TasteAtlas” isimli seyahat rehberi tarafından “Türkiye’nin en iyi geleneksel restoranları” sıralamasında birinci seçildi.

Aşçı Bacaksız Afyon'un gurur oldu

Global gastronomi rehberi olar TasteAtlas tarafından Aşçı Bacaksız’a dünya genelindeki “Efsanevi lezzetler” sıralamasında da yer verildi.

TasteAtlas, otantik yemek tariflerini, yemek eleştirmeni incelemelerini ve popüler malzemeler ve yemekler hakkında araştırma makalelerini bir araya getiren, geleneksel yemekler için deneyimsel bir çevrimiçi seyahat rehberidir.

Aşçı Bacaksız afyon'un gururu oldu

Dünyanın bir çok bölgesinde lezzet duraklarının tespitini ve tanıtımını yapan TasteAtlas son olarak geleneksel restoranlar üzerine bir araştırma yaparak sonuçlarını paylaştı. “Türkiye’nin en iyi geleneksel restoranları” sıralamasında Aşçı Bacaksız’ı ilk sırada ilen eden TasteAtlas, Orta Doğu ve Batı Asya ülkeleri arasında yaptığı sıralamada da Türkiye’den sadece Aşçı Bacaksız’a yer verdi.

 

Aşçı Bacaksız afyon'un gururu oldu

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti