Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aslan, AGD Yönetimini ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok
Aslan, AGD Yönetimini ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında ziyaretlerine devam eden SGK İl Müdürü Kerim Aslan ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni (AGD) ziyaret ettiler

SGK İl Müdürü Kerim Aslan ve beraberinde ki heyeti AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları derneğin yeni bürosunda karşılarken, ziyarette aynı zamanda dernek yönetim kurulu üyelerinden Murat Emre ve Süleyman Servet Kocaerkek de hazır bulundular. SGK haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretlerin toplumda ki sosyal güvenlik bilincinin artırılması ve çalışan bütün kesimin SGK şemsiyesi altına girmesi yönünde farkındalık oluşturulması adına önemli olduğunu söyleyen Kerim Aslan, bu farkındalığın oluşturulmasında kendilerine her zaman yardımcı olan basın mensuplarını teşekkür etti.
Başkan Abdioğulları’na SGK’nın kentimizdeki çalışmaları hakkında bilgiler veren Aslan, sosyal güvenlikteki dönüşüm çerçevesinde yenilenen sisteme en hızlı ayak uyduran ve sisteme en hızlı adapte olan illerden birisinin Afyonkarahisar olduğunu kaydetti. Mehmet Abdioğlluları ise ziyarette SGK’nın hizmetlerini elektronik ortama geçmesi ile birçok sorunun hızlı bir şekilde çözüldüğünü, hizmet kalitesinin arttığını bunun da doğal olarak kurumun başarı çıtasını yükselttiğini kaydederek, kamuoyunun sosyal güvenlik konusunda bilgilendirilmesinde basın mensuplarının her zaman SGK’nın yanında olduklarını belirtti. (Kocatepe)