Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ataköy Mahallesi tapu sorunu çözüldü

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan ortak yaptıkları basın toplantısında Ataköy Mahallesinde yaşanan tapu sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu ifade ettiler.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan Ataköy Mahallesinde yaşanan tapu sorunlarının çözüme kavuşturulmasına ilişkin ortak bir açıklama bulundular.

Afyonkarahisar’ın her bir beldesine köyüne ayrı ayrı ziyaretler düzenleyerek sürekli olarak talep ve sorunları olabildiğince yerinde tespit edip her köy ve mahallenin sorunları ile tek tek ilgilendiklerini belirten Milletvekilleri, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Bu minvalde Ataköy Mahallesinde de eskiden beri süre gelen tapu sorunlarının çözüme kavuştu. Ataköy mahallemizde 39 adet parselde tapu sorunumuz vardı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile çalışmalarımız sonucunda hamdolsun bu sorunu çözüme kavuşturduk. Bu parseller üzerinde taşınmazları bulunan vatandaşlarımızdan 18 tanesi Afyonkarahisar Milli Emlak Müdürlüğümüz ile peşin olarak anlaşarak tapularını aldı. 21 vatandaşımızda sözleşme imzalayarak ipotek gösterip ilgili parselleri taksitli olarak almayı kabul etti şuan işlemleri devam ediyor. Hamdolsun Afyonkarahisar’da ki her mahallenin her beldenin sorunlarını itina ile takip ediyor ve sonuca kavuşturmaya gayret gösteriyoruz.  Mağduriyetleri giderilen Ataköylü hemşerilerimize de tekrardan hayırlı olsun diyor Allah mülklerinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin diyoruz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti