ATSO Heyeti Mermer İçin Suudi Arabistan'da
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Afyon Mermeri Dünyanın Her Yerinde-Marble Earth projesi kapsamında Suudi Arabistan'daki fuarı ziyaret etti
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Afyon Mermeri Dünyanın Her Yerinde-Marble Earth Ur-Ge Projesi heyeti Suudi Arabistan Riyad Big 5 Fuarı’na katıldı.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Hüsnü Selim Şenbabaoğlu, ATSO İş Geliştirme ve Dış İlişkiler Birimi Proje Uzmanı Hüseyin Buğra Görkaş’ın nezaretinde gerçekleşen ziyarette 10 firmadan 17 kişinin katılımıyla oluşan heyet, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde düzenlenen BIG 5 Yapı ve İnşaat Fuarı’ndaki stantları ziyaret etti.
Heyet, Riyad’daki fuarda sektördeki yenilikleri yerinde inceleyerek uluslararası iş birlikleri için fırsatlar değerlendirdi.
Fuarda stant açan 10 Afyonkarahisarlı firmaya plaket takdim Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından plaket takdim edildi.