Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO Meclisi toplandı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclisi’nin 2020 yılının Haziran ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci yönetiminde, video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, “Meclis Üyemiz Sayın M. Şükrü Genelioğlu, başarılı bir kalp ameliyatı geçirmiştir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Bildiğiniz üzere Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek göreve başladı. Sayın Valimiz’e çalışmalarında başarılar diliyorum. Afyonkarahisar’dan Zonguldak Valiliği’ne tayin olan Sayın Mustafa Tutulmaz’a da yeni görevinde başarılar diliyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, aynı anda Pençe Kartal Hava Operasyonu ve Pençe Kaplan Kara Operasyonu’nu sürdürüyor. Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği için canlarını ortaya koyan kahraman Mehmetçiğimiz’in terörle mücadelede kesin sonuç almasını yürekten arzu ediyorum, operasyonlarda şimdiye kadar verdiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.
“TEHLİKE GEÇMEDİ”
Yeni tip koronavirüs salgınında tehlikenin geçmediğine dikkat çeken Merdivenci, “Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafe kuralına uymak için Mart, Nisan ve Mayıs aylarındaki Meclis toplantılarımızdan sonra dördüncü kez video konferans yöntemiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan veriler, tedbiri elden bırakmamamız gerektiğini gösteriyor. Hem evlerimizde, hem işletmelerimizde kontrollü sosyal hayat olarak tanımlanan hayat koşullarına uymalıyız.” ifadelerini kullandı.
“VATANDAŞIN ALIM GÜCÜ
HENÜZ İSTENİLEN SEVİYEDE DEĞİL”
Ekonomi hakkında da değerlendirmede bulunan Merdivenci, “Bu pandemi sürecinde Oda olarak üyelerimizden gelen talep ve görüşleri değerlendirerek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz başta olmak üzere ilgili makam ve mercilere ilettik, iletmeye devam ediyoruz. Birçok talebimizden sonuç alıyoruz, bazı taleplerimizin sonuçlarını bekliyoruz.2018’de yaşanan döviz kaynaklı dalgalanmanın etkilerini atlatmaya başlamıştık, tam o sırada koronavirüs salgını ile karşılaştık. Buna rağmen ekonomimiz toparlanmaya başladı. Tabii ki üretim de, vatandaşlarımızın alım gücü de henüz istenilen seviyede değil. Elbirliğiyle hareket ederek daha güzel günleri görmemizi diliyorum.” şeklinde konuştu.
Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, güncel gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti