Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO’dan hayırlı olsun ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi
ATSO’dan hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Gül ve Ahmet Şükrü Köse, ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Güzbey ve Ekrem Demirel, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Başhekimi Dr. Mesut Köse’yi ziyaret etti.
Ziyarette açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Daha önce görev yaptığınız makamlarda olduğu gibi Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne da önemli katkılar sağlayacağınıza eminiz. Yönetim Kurulumuz ile birlikte sizi ziyaret etmek istedik. Görevinizde başarılar diliyoruz. Bizler, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak her konuda destekçiniziz” dedi.
AFSÜ Başhekimi Doç. Dr. Mesut Köse de “Şehrimizin güzide teşkilatının nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımız’ın ifade ettiği güzel cümlelere tüm ekibimle layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.
Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu, AFSÜ’nün yeni Başhekim Yardımcıları olan Prof. Dr. Tülay Köken, Dr. Öğretim Üyesi Murat Çilekar ve Dr. Öğretim Üyesi Serkan Gökaslan’a da “Hayırlı olsun” temennisinde bulundular.