Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Avrupa’dan Afyonkarahisar’a uçacaklar” – Kocatepe Gazetesi

“Avrupa’dan Afyonkarahisar’a uçacaklar” – Kocatepe Gazetesi
“Avrupa’dan Afyonkarahisar’a uçacaklar”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Emirdağ’daki Nevruz törenlerini katılarak partililerle bir araya geldi. Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilen Nevruz kutlamalarına katılan Özkaya, Nevruzun Türkiye’ye birlik, beraberlik getirmesini diledi.
“ASKERİ HAVAALANI SİVİL UÇUŞLARA AÇILACAK”
Milletvekili Özkaya, askeri havaalanının sivil trafiğe açılması için yaptıkları girişimlerden olumlu sonuçlar aldıklarını belirterek, “Emirdağ’lı gurbetçilerimiz en kısa zamanda Afyon uçuş gerçekleştireceklerdir.” ifadesini kullandı. Milletvekili Özkaya, partisinin Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu’ya her türlü desteğin verileceği sözünü tekrarlayarak, “Emirdağ ilçemizin ne sorunu varsa biz çözeriz. Adayımız Serkan Koyuncu kardeşimizin projeleri, bizim de projelerimizdir.” diye konuştu.
“DEMİRLER HOŞ GÖRÜNMÜYOR”
AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, Emirdağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin önündeki inşaat demirlerinin hoş bir görüntü vermediğini dile getirerek, “Her gün yüzlerce insanımızın gelip geçtiği bu alanda inşaat demirlerinin konulması iyi olmamış. İnşaat demirlerinin en kısa zamanda kaldırılması gerekir.” dedi.