Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydoğmuş: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Münevvere Aydoğmuş, 31 Mart yerel seçimlerinde hizmete devam etmek için göreve talip olduğunu açıkladı. Aydoğmuş, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Münevvere Aydoğmuş, 2014 yerel seçimlerinde “Kadın kadının halinden anlar” düsturu ile çıktığı yolda mahalle sakinlerinin teveccühü ile 10 yıldır şehrin en güzide mahallelerinden biri olan Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesini temsil etmekten onur ve gurur duyduğunu belirtti.

Aydoğmuş Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır
“MAHALLEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİK VÜCUT BULDU”
Muhtar Münevvere Aydoğmuş, şunları kaydetti:
“Biz seçime değil sevgiye dostluğa yatırım yaptık. Makamlar ve mevkiler baki değildir. Önemli olan gönüllere girebilmek ve gönüllerde yer edinebilmektir. Birlik ve beraberliğin, yardım ve dayanışma ruhunun en güzel şekilde vücut bulmuş hali Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’dir. On yıldır büyüklerime hürmet, küçüklerime sevgi ve şefkat gösterdim. Evimin hanımı mahallemin muhtarı, kızınız, ablanız, kardeşiniz oldum. Ben Münevvere Aydoğmuş olarak içinizden biriyim. Hizmete devam etmek için göreve talibim.”
“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”
Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesine kazandırdığı hizmetleri hatırlatan Aydoğmuş, “Sosyal sorumluluk projelerimiz arasında mavi kapak toplama kampanyası, üniversiteli gençlerimize KPSS, TYT, AYT kitaplarının temini, düğün v.b gibi etkinliklerde ihtiyaç sahibi ailelerimize bindallı gelinlik, abiye kıyafet temin etme çalışmalarımız devam etmektedir. Mahalle sakinlerimizin teveccühüyle yeni projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. 16 Nolu Aile Sağlığı Merkezimizin projesinde var olan diş polikliği, halk otobüsü, 405. Sokakta yürüyüş yolumuzun yapım çalışmalarını takip etmek, mahallemizde bulunan Nuri Demirayak Parkımızın, NO 03 Kafe, piknik mesire alanları çocuk oyun grupları mini hayvanat bahçelerini mahallemize kazandırma çalışmalarımız olacak. Mahallemizde bulunan pazar yerimizin en uygun alana taşınıp üstü kapalı pazar yeri çalışması da projelerimiz arasındadır. Mahallemizde havai hatların yeraltına alınması çalışmalarının takibini tekrar göreve seçilmek nasip olursa gerçekleştireceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” ifadelerini kulandı.

 

Aydoğmuş Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti