Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aynacı’dan Belediye Çalışanlarına Müjde

MHP Bolvadin Belediye Başkan Adayı Derviş Aynacı, 31 Mart akşamı seçimi kazanıp göreve gelmesiyle birlikte belediye çalışanlarına 22 bin TL maaş, bin 200 TL çocuk ve aile yardımı mesai farkı ödeyeceğini açıkladı.

MHP Bolvadin Belediye Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, seçim vaatlerinin ilkini birlikte çalışacağı belediye çalışanlarının ücret ve hakları hususlarında açıkladı.
Başkan Adayı Derviş Aynacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Belediye personelimize büyük müjde! Bolvadin’de değişim başlıyor. Bolvadin Belediyesinde çalışan personelimizin maaşını göreve gelir gelmez 22.000₺ çıkartıyoruz. Ayrıca maaşlara çocuk ve aile yardımı 1200₺ ve mesai farkını dahil ediyoruz. Belediye personelimiz bizim dönemimizde hak ettiği çalışma ortamına kavuşacak. Her ay personel bordrosunu görme imkanına sahip olacak. Ayrıca mevcut yönetim tarafından yapılan banka promosyonlarına el konulması ve emeklilik ikramiyelerinin taksitle ödenmesi uygulamalarına da personel lehine son verilecek.” dedi. Aynacı, sözlerini şöyle tamamladı: “Belediye personelimiz kesinlikle işinden çıkartılmayacakveya emekliliğe zorlanması gibi bir durum yaşanmayacak. Belediye personeline yönelik sosyal konutlar yapılması ve öğle yemeği çıkartılması gibi uygulamalarımız da olacak.”