Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aynı evde yine ceset bulundu

Milli Birlik Caddesi’nde kiralık

Milli Birlik Caddesi’nde kiralık olarak tutulan evde, yine bir ceset daha bulundu. Aynı evde daha önce de ölen bir kişinin cesedi vefatından günler sonra bulunmuştu

Şehir merkezindeki bir evde çuval içerisine konulmuş ve çürümüş erkek cesedi bulundu. Yunus Emre Mahallesi Milli Birlik Caddesi’nde kiralık olarak tutulan evden kötü kokular gelmesi üzerine binanın altında bulanan işletmeci ev sahibi Abdullah G.’ye haber verdi. Abdullah G., yedek anahtarla girdiği evde çuvalda ceset olduğunu görünce durumu polise bildirdi.
İncelemede yaklaşık bir haftadır beklediği öğrenilen 60’lı yaşlarda olduğu düşünülen yabancı uyruklu erkeğe ait olduğu değerlendirilen ceset, otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Eve giren emniyet mensupları kötü koku nedeniyle maske takmak zorunda kalırken evden gelen kokular çevrede de rahatsızlık oluşturdu. Aynı evde daha önce de başka bir erkek cesedi bulunmuştu. Önceki cesedin de uzun süre beklemesi üzerine kurtlanmaya başladığı teşhisi konmuştu. Yaklaşık 2 yıl önce meydana gelen olayda bulunan ceset kurtlanmış, üst kattaki kurtlar, alt kattaki dükkan sahibinin üzerine düşünce, dükkan sahibinin şüphesi ile olay tespit edilmişti.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti