Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayza, yeni bir projeye imza atacak

Kalp Sağlığı Haftası nedeniyle
Ayza, yeni bir projeye imza atacak

Kalp Sağlığı Haftası nedeniyle ortak bir programa imza atmaya hazırlanan Özel Ayza Eğitim Kurumları ile özel bir hastanenin idarecileri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Ayza Eğitim Kurumları Müdürü Muharrem Günay başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Genel Koordinatör Ahmet Akgül, Ayza Koleji Halkla İlişkiler ve Basın Danışmanı Gamze Demir katıldı.
13 NİSAN’DA KONFERANS VAR
Kalp Sağlığı Haftası’nda kalp hastalıklarına dikkat çekmek amacıyla “Sağlık Olsun” adı altında bir proje hazırladıklarını belirten Ayza Eğitim Kurumları Müdürü Muharrem Günay, özel bir hastane ile işbirliği içinde yürüttükleri projenin organizasyonunu ise kolej öğrencilerinin üstlendiğini söyledi. Proje çerçevesinde, 13 Nisan Çarşamba günü saat 19’da Kalp ve Damar Cerrahı Uzmanı Ercüment Ayva’nın konuk olacağı “Kalp Sağlığı” konulu bir  program düzenleyeceklerini kaydeden Günay, Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenleyecekleri programa Başkan Burhanettin Çoban’ı da davet etti.     
Özel Ayza Eğitim Kurumları ile özel hastane idarecilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Çoban, kalp sağlığı ile ilgili gerçekleştirecekleri programa katılımın yoğun olması ve amacına ulaşması temennisinde bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti