Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeli ile Kolaylı selfisi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bahçeli ile Kolaylı selfisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’ya geçerken mola verdiği Kolaylı Dinlenme Tesisleri’nde vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Birçok kişi Bahçeli ile fotoğraf çektirirken, bazı gençler ise öz çekim yaptı

Partisinin Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl İstişare toplantılarına katılmak için Ege bölgesine geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’ya dönüş yolunda Afyonkarahisar Kolaylı Dinleme Tesisleri’nde mola verdi. Akşam yemeği yiyen Bahçeli, beraberindeki gazetecilerle sohbet etti. Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, Ülkü Ocakları Genel Başkanının da bulunduğu MHP gurubu, yaklaşık 1,5 saat kolaylı tesislerinde vakit geçirdi. Afyonkarahisar MHP Milletvekili Mehmet Parsak, Devlet Bahçeli’ye Afyonkarahisarlı olarak ev sahipliği yaptı.
Bahçeli ve ekibi tesislerde olduğu süre boyunca, tesislerdeki gurbetçilerden ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Birçok kişi Genel Başkan Bahçeli ile fotoğraf çektirdi. Bahçeli küçük çocuklarla ise yakından ilgilendi. Sohbet etti.
Bir genç ise bahçeli ile öz çekim yapmak istedi. Devlet Bahçeli, gencin isteğini geri çevirmeyerek öz çekim yaptı. Verilen yemek ve sohbet molasının ardından Bahçeli ve beraberindeki 14 araçlık konvoy, Ankara’ya hareket etti. Polis tesisler çevresinde ve geçiş güzergahlarında önlem aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti