Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Ağbal’dan Etci Baba’ya tam not

Bakan Ağbal’dan Etci Baba’ya tam not
Bakan Ağbal'dan Etci Baba'ya tam not

Maliye Bakanı Naci Ağbal ve beraberindekiler önceki gün gerek Türkiye’nin gerekse de Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerinin yer aldığı Etci Baba Restorant’ta öğle yemeği yediler. Afyonkarahisarlıların ve kentten geçiş yapan yolcuların uğrak mekanı olan Etci Baba Restorantta; tandır kebabı, kaburga kebabı, kaymaklı ekmek kadayıfı ile sadece Etci Baba Restorant’ta yer alan yüzde 100 manda sütünden yapılan manda yoğurdu ikram edilen Bakan Ağbal Etci Baba’ya tam not verdi.
Budan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Budan’la bir süre sohbet eden Bakan Ağbal, Etci Baba İşletme Müdürü Mehmet Polat’a ve restorant çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
Bakan Ağbal’a; Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma eşlik etti. >> Burak AYDIN Haberi