Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Eroğlu birinci, Açba beşinci

Bu haberin fotoğrafı yok
Bakan Eroğlu birinci, Açba beşinci

12 Haziran 2011 seçimleri sonrasında Türkiye Cumhuriyeti Milletvekilleri’nin bir yıllık performans dönemlerinde medya yansımaları Ajans Press tarafından araştırıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu hakkında yapılan 8 bin 113 haberle, ilde birinci oldu

Ajans Press, milletvekilleri hakkında yayınlanan haberleri araştırdı. Araştırma sonucu çıkan haber adetlerine göre Milletvekilleri ilk 10 listesi Başbakan, Muhalefet başkanı ve popüler Bakanlardan oluştu.Milletvekillerinin tamamının basın yansımaları göz önünde bulundurularak, bağlı oldukları partilere göre inceleme yapıldığında, Ak Partili milletvekillerinin haber toplamı yüzde 73 ile birinci, CHP’li milletvekilleri toplamı yüzde 18, MHP yüzde 5, BDP yüzde 3, Bağımsızlar yüzde 1, Kadep ise yüzde 1’in altında oranlarda basında yansıma buldu.
Afyonkarahisar’da Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hakkında yapılan 8 bin 113 haberle birinci olurken CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş hakkında 530, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün hakkında 339, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz hakkında 243 haber yapıldığı araştırmaya yansıdı. Hakkında en az haber yapılan milletvekili ise AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba. Açba hakkında 12 Haziran 2011’den bu yana 121 haber yapıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti